Independent High Class BDSM & Fetish Mistress Laura în București

Independent High Class BDSM & Fetish Mistress Laura în București

Classified Ad Information:

Classified ad type:offering Phone:0737106533

Description:

Salutare sclavule și bine ai venit #UNDERMYHEEL! Stăpâna Laura, independentă și profesionistă, poți să-mi spui MISS, MISTRESS sau MADAME LAURA. Am 35 de ani (zodia Fecioară), cu păr negru, cu ochi negri adânci, sâni naturali și mari, corp potrivit, 172cm, 62kg. Folosesc o gamă largă de activități BDSM pe care le împărtășesc cu supușii mei, cum ar fi Slapping, Spitting, Whipping, Spanking, Trampling, Bondage, Sensory Deprivation, Wax Play, Ass Play, Clips & Clamps, Toilet Service.
NU SUNT NICIODATĂ SUBMISSIVE . Îmi plac multe aspecte ale BDSM / Fantezie / Fetiș. Fiecare dintre sesiunile mele oferă o provocare unică pentru creativitatea, pasiunea și sofisticarea mea. Pot lucra eficient atât cu subs cu experiență, cât și cu începători. Unele dintre interesele mele sunt Worship sub toate formele și strap-on play.
Dominarea este o pasiune, nu mă voi plictisi niciodată să am supuși minunați care îmi sărută picioarele. Pentru ca eu să-ți împlinesc fanteziile, am nevoie de comunicarea ta. Vom discuta în prealabil visele și dorințele tale, nu ascunde nimic de mine. Îmi cunosc limitele și te voi face să le respecți . La fel, le voi respecta pe ale tale.
Nu tolerez latența, grosolănia, nehotărârea sau higiena proastă și nu consuma băuturi alcoolice înainte să vii să mă vezi. Sunt Stăpâna ta, păsărica mea este la îndemâna ta, dar nu te aștepta să te las să ajungi la ea. SEXUL ESTE TOTAL INTERZIS!
Fiecare sesiune este o provocare pentru mine, nu se va repeta niciodată în forma aceasta, cu tine sau cu altcineva. Sesiunea îți va rămâne întipărită în minte pe măsură ce te întorci la viața ta de mândru vanilla, eliberat de frică și incredibil de împlinit . Durerea este cel mai bun remediu pentru frică. Obișnuiesc să creez un refugiu sigur pentru submișii mei care să-și exprime adevărata lor natură și energia pură de binecuvântare pe care o pot experimenta cu această ocazie. Latura mea protectoare și empatică este la fel de puternică ca natura mea sadică fermecătoare și amândouă curg fără niciun efort atunci când mă joc.
Îmi place să fiu o adevărată doamnă. Când mi te adresezi am nevoie de etichetă, respect, îmi plac domnii și comportamentele respectabile , până când nu decid altfel. Am o mare varietate de fetișuri sadice și atractive; dar transferul de putere este suprem. Sunt la control.
Să ne jucăm.
Miss Laura.
ad viewed 237 times
© 2021 WUX – Escorte Si Saloane De Masaj Erotic Din Romania